Beste reisespill

For mange folk betyr sommeren at det er tid til å dra på ferie. Det kan enten være i form av en campingtur, familieferie, en miniferie på hytta eller bare en dag på stranden. Med mindre du er en av de heldige som har kort vei til feriedestinasjonen vil reisen samtidig bety at du må tilbringe opptil flere timer i en eller annen form for transportmiddel. Dersom du har nett kan du sjekke telefonen og bruke den til å surfe rundt på sosiale media eller andre nettsider, men hvis ikke hadde det kanskje vært kult med et eller flere gode spill som kan holde deg beskjeftiget. For få år siden hadde dette betydd et av de magnetiske 6-i-1-brettspillene, men i dag finnes det heldigvis mange spennende spill vi kan laste ned og spille underveis, også selv om vi ikke har tilgang til nettet hele tiden.

 

Utvalget av spill til mobilen er stort, og det kan nesten være vanskelig å velge hvilket du vil ha. Du trenger i prinsippet kun å sette opp noen enkle kriterier for å finne gode spill. Hvor lenge du kan spille uten det blir kjedelig, hvor lenge du kan spille uten at spillet selv stopper deg, og hvor raskt du kan slutte å spille når det er på tide å finne på noe annet. Med tanke på ovenstående kriterier er spilleautomater på nettet det perfekte valget når du skal finne gode reisespill. Vi har valgt ut et par spill som du kan kose deg med på turen.

 

Ark of Mystery

Den nyeste automaten fra Quickspin vil helt sikkert minne deg om storfilmer fra Hollywood, som Indiana Jones og Lara Croft. I dette spillet er det Anna som er den store heltinnen, og hun er på jakt etter gamle skatter gjemt av de gamle faraoer. Du kan hjelpe henne i kampen mot forhistoriske forbannelser og dra nytte av givende funksjoner som denne fem-hjuls automaten tilbyr. Wild Ark vil hjelpe deg med å utløse opptil 6 omspinn med låste wild-symboler under Wild Ark-funksjonen. En multiplikator booster, som kun vises på hjul nummer 5, vil øke multiplikatorene opptil 22x hvis du har flaks.

 

Da Vinci’s Treasure

Da Vinci’s Treasure er et annet interessant spill til reisen. Her spiller du på en automat med 5 hjul, 3 rader og 25 betalingslinjer. Spillet gir deg en teoretisk retur på 96,53 %. Funksjonen med gratisspinn er noe av det mest underholdende på denne automaten. Vi setter pris på det faktum at Pragmatic ikke har gått samme vei som mange andre spillutviklere, og i stedet har laget sin egen vri. På det siste spinnet alene har du sjansen til å vinne hele 9600x innsatsen om du har flaks og lander en full skjerm med John Hunter-symboler. Ellers kan spillet friste med 3 bonusfunksjoner, hvorav 2 av dem er med som litt ekstra krydder til spillet. Alle funksjoner, inkludert gratisspinn, kan aktiveres ved å lande 3 bonussymboler på de midterste hjulene.

 

Thai Paradise

Det siste spill tar deg med til varme Thailand, landet som har blitt en feriefavoritt hos mange nordmenn. Kanskje du allerede er på vei til dette populære landet i Asia, og da kan du like gjerne prøve å vinne litt penger til ferien på veien dit. Det er Playtech som står bak, og automaten har 5 hjul og 15 betalingslinjer. Spillets estetikk gjør en ganske god jobb med å etterligne den kulturelle arven i regionen med de vanlige spillkortikonene – 10, knekt, dame, konge og ess, alle er designet med kalligrafi i thai-stil. Med et høyt volatilitetsnivå kan du forvente at gevinstene ikke kommer så veldig fort, men de kan være vel verdt ventetiden hvis du stikker av med en premie på 5 000x innsatsen. Spillet gir deg ekstra elementer som gratisspinn og en enkel (men potensielt givende) gamblefunksjon.

© 2019: Turtips.net | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
Privacy Policy